Encore Logo 88x31 Punch! Logo Broderbund Logo 88x31 Punch! CAD Logo 88x31 Hoyle Logo 88x31
Dec14

De ce Google+ este viitorul

Cred ca esti de acord ca internetul este viitorul si vor avea de castigat cei care vor reusi sa “iti introduca produsele direct in casa” prin intermediul internetului.

Daca utilizezi Google+ doar pentru socializare vreau iti spun care este ordinea fireasca in care iti faci cont la Google+ :

Descarci gratuit softul SketchUp, il instalezi, citesti tutorialele video dupa care faci un obiect 3D simplu (un cub) si atunci cand il salvezi esti intrebat daca “Share” cu SketchUp 3D Warehouse.

In acest fel odata cu deschiderea contului Google+ vei avea si o librarie virtuala 3D a ta in SketchUp 3D Warehouse unde iti poti stoca toate obiectele 3D pe care le creezi cu programul SketchUp.

Legat de domeniul meu de activitate si anume decorarea si designul locuintei am inceput sa creez Libraria Virtuala SketchUp 3D Warehouse Romania unde o sa adun toate produsele din Romania care se gasesc in locuinta ta sub forma de obiecte virtuale 3D.

2015-02-12_1604

Ce vei face cu aceste produse sub forma de obiecte virtuale 3D?

Este foarte simplu. Le vei integra in locuinta ta virtuala 3D, vei vedea daca se potrivesc, ce culori iti plac si abia dupa ce iti decorezi virtual casa comanzi produsele pe internet.

Pentru a realiza locuinta virtuala 3D intra pe siteul meu New Elements unde vei gasi programul de Decorare si Design Interior pentru Acasa Punch! unde o sa afli cat de usor poti sa iti creezi singur locuinta virtuala 3D, apoi sa importi produsele din Libraria Virtuala SketchUp 3D Warehouse si sa le introduci in locuinta ta.

Mentionez ca Libraria Virtuala SketchUp 3D Warehouse Romania o creez pentru toate programele de arhitectura si design interior nu numai pentru Punch! Home & Landscape Design.

Pentru inceput poti utiliza si programul 3D SketchUp insa pentru a avea o imagine cat mai apropiata de cum iti va arata locuinta este bine sa utilizezi Punch! Home & Landscape Design.

Pentru a intelege mai bine cum si unde poti folosi acest soft intra pe Libraria Virtuala.

Daca ai intrebari sau vrei sa postez alte articole legate de decorarea locuintei sau locuinta virtuala 3D, click pe imaginea de mai jos pentru a deschide si trimite Email-ul.

2015-02-09_2107

 

Posted by New Elements on December 14, 2014