Ai terminat liceul si nu ai intrat la facultate? SUPER TARE! Ai scapat de integrale si derivate si te poti dezvolta singur.

Si daca ai ramas fara servici la 40 – 50 de ani esti la fel de SUPER TARE.

Nu mai pierde timpul, chiar daca ai luat sau nu ai luat bac-ul sau poate te gandesti ca la varsta ta nu iti mai gasesti de lucru. Pregateste-te pentru activitatea potrivita pasiunii tale pe care sa o exerciti cu placere si de ce nu pregateste-te pentru afacerea ta nascuta din pasiunea ta. Investitia este mica si intr-un an de zile vei gandi pozitiv si nimic nu va sta in calea pasiunii tale. A munci inseamna a te recreea si nu vei avea rezultate in viata daca vei face o activitate care te oboseste si nu iti place.

+ Citeste mai mult +

Pasii pe care ii ai de urmat sunt:

PASUL 1.  Absolva cursul online Mentorship Internet Business

si vei invata in trei luni: sa te cunosti, sa iti gasesti pasiunea, sa iti gasesti nisa, sa iti faci avatarul, sa scapi de frica esecului, cum sa iti planifici activitatea, cum sa iti promovezi siteul prin retelele de socializare, cum sa scrii articole si newslettere, esentialul despre coaching, principalele unelte de marketing, cum sa fii creativ, cum sa vinzi pe internet, cum sa fii productiv, despre public speaking si multe alte lucruri care te vor ajuta atat in activitatea ta sau afacerea ta cat si in relatia cu familia si prietenii.

+ Citeste mai mult +

PASUL 2 . Absolva cursul prin corespondenta potrivit pasiunii tale la EUROCOR

Acum ca ti-ai gasit pasiunea trebuie sa incepi sa devii expert in activitatea ta sau in nisa afacerii tale. Trebuie sa urmezi un curs potrivit pasiunii tale.

Da click pe imaginea din stanga pentru a afla care curs se potriveste pasiunii tale.

Da click pe imaginea din dreapta pentru a descarca Lectia demonstrativa GRATUITA pentru cursul dorit.

Institutul Eurocor este filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia.

+ Citeste mai mult +

Daca ai ca pasiune decorarea si designul locuintei sau amenajarea gradiniivanzari imobiliare sau vanzarile de mobila decoratiuni si accesorii,in timp ce inveti cursul corespunzator de la EUROCOR trebuie neaparat sa

 Inveti programul 3D de decorare si design  Punch!  Home & Landscape Design Premium V17


Punch! Logo
Esti de acord ca internetul este viitorul. Acest program te va ajuta sa fii cu un pas inaintea celor din domeniul tau, sa poti face decorarea locuintei pe internet sau sa vinzi mobila, decoratiuni si accesorii pe internet.

De la programul simplu pentru cei pasionati de amenajarea locuintei si gradinii gen DIY (Do It Yourself -Fa-ti singur) cu sute de tutoriale video si articole How-To (Cum sa Faci) cu sfaturi si instructiuni pentru decorarea si amenajarea locuintei la programe de decorare si design ieftine si foarte bune pentru demararea unei afaceri in aceste domenii pana la programe profesionale de decorare si design pentru locuinta si gradina.

+ Citeste mai mult +

Softuri utile atat pentru lucrul acasa cat si pentru pornirea unei mici afaceri de succes


Broderbund Logo 88x31
Encore Logo 88x31

Aici gasesti programe utile pentru lucrul acasa si pentru afacerea ta cum ar fi: imprimari diverse la domiciliu, materiale pentru demararea si marketingul unor mici afaceri, programe cu care sa iti organizezi singur nunta si sa iti dezvolti o afacere in acest domeniu, programe miniaturi si fonturi, programe de educatie, programe de tipul Do It Yourself (Fa-ti singur), programe pentru repararea calculatorului tau.

+Citeste mai mult+

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>