Institutul Eurocor este filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia.

In cei 16 ani de activitate, peste 240.000 de cursanti din toata tara au avut incredere in metoda noastra si au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina alaturi de noi.

eurocor-cea-mai-completa-metoda-de-studiu-nov2013

• Cu Eurocor vei putea invata acasa, in ritmul dumneavoastra propriu, in cele mai convenabile momente, fara sa pierzi timpul cu deplasari inutile la salile de curs.

• Materialele de curs sunt special concepute pentru studiul individual, respectand cele mai moderne principii didactice, astfel incat sa permita obtinerea unor rezultate vizibile inca de la primele lectii. Cursurile contin numeroase exercitii si exemple care permit punerea imediata in practica a cunostintelor asimilate.

• In plus, un profesor personal va va corecta temele si va va indruma pe durata intregului curs.

• Un sistem de plata flexibil va permite sa platiti lunar un pret avantajos, pe masura ce primiti pachetele de curs.

• Optional, absolventii cursurilor prin corespondenta pot participa la programe de pregatire fata-n fata,autorizate, de scurta durata, la sfarsitul carora se poate obtine un Certificat de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acest certificat, tradus si apostilat, este recunoscut in Romania si in alte tari ale Uniunii Europene.

Recomand cursurile de la EUROCOR pentru ca am absolvit cursurile “Arta decorarii locuintei” si  ”Cum sa iti dezvolti propria afacere” si deoarece am fost foarte multumit am cumparat pentru fetita mea care este in clasa a-VIII-a cursul “Limba engleza pentru avansati”.

Curs_de_Arta_Decorarii_Locuintei

Acum, gratie noului curs de Arta Decorarii Locuintei, puteti imbina placutul cu utilul. Va puteti cultiva o pasiune si, in plus, va puteti indrepta atentia spre o profesie de viitor, moderna si foarte usor de practicat si anume ocupatia de decorator de interioare.

Puteti descoperi apoi care sunt cele mai importante elemente de proiectare, care este rolul luminii, al mobilierului si accesoriilor in decorare, cum puteti obtine rezultate remarcabile implementand ergonomia.

 

 

Curs_de_Flori_si_Aranjamente_Florale

Pentru cei care doresc sa se bucure pe sine, pe ceilalti, sa-si transforme locuinta, gradina sau biroul in spatii vii, cursul de Flori si Aranjamente Florale ofera tot ceea ce este nevoie pentru a va initia in aceasta adevarata arta.

Gratie acestui curs veti reusi sa va construiti treptat, aproape fara sa va dati seama, un piedestal pe care veti putea aseza la sfarsitul acestui curs cel mai frumos buchet de flori din lume!

 

 

Curs_de_Design_Interior

 

Gratie acestui curs de Design Interior veti reusi sa dobanditi simtul unui grafician, imaginatia unui designer, ochiul unui fotograf, talentul unui mare pictor si sufletul unui mare artist.

Un suport in amenajarea sau reamenajarea casei conform celor mai noi tendinte puteti gasi in cursul de Design Interior sau chiar o noua oportunitate de cariera, aceea de a devenidesigner de interioare.

 

Curs_de_Feng_Shui

Cu noul curs de Feng Shui veti descoperi acele principii care va vor ajuta sa va transformati casa si, de ce nu, biroul in adevarate oaze de liniste si armonie.

Veti invata sa va jucati cu lumina, culorile, simturile, pentru a face din spatiile in care va petreceti timpul locuri in care sa va simtiti cu adevarat bine.

Intr-un mod original, cursul nostru va va introduce gradual inarta Feng Shui, prezentandu-va atat notiuni teoretice, ce va vor fi de folos in intelegerea principiilor ce o guverneaza, cat si numeroase aspecte practice.

 

Curs_de_Handmade

Aveti un apetit deosebit pentru frumos, va place sa confectionati diverse lucruri din materiale naturale si sa va ornati propria casa cu obiecte realizate manual? Atunci veti gasi in cursul Eurocor de Handmade o sursa inepuizabila de idei pentru a va potoli setea artistica!

Fie ca sunteti mestesugari ai frumosului din pura pasiune, sau din ratiuni economice, cursul Eurocor va va dezvalui multe idei, care va vor ajuta sa va puneti in valoare talentul si indemanarea.

 

 

Curs_de_Arhitectura_Gradinii

Cu ajutorul cursului de Arhitectura Gradinii veti invata, intr-un timp scurt, cum puteti transforma propria gradina intr-o oaza de liniste sau, de ce nu, sa transformati pasiunea in profesie, avand un loc de munca placut si relaxant in mijlocul naturii, inconjurat de plante, flori, arbori sau bazine artificiale.

Ca ocupatie, arhitectul sau proiectantul de gradini (peisagistul) proiecteaza gradina astfel incat aceasta sa fie in armonie totala cu casa si cu mediul inconjurator.

 

300x250-v1

 

Va doriti un loc de munca mai bine platit, un nivel de viata mai ridicat?

Vreti sa demarati propria afacere?

Alegeti unul dintre cursurile de limbi straine, calculatoare, profesionale sau hobby oferite de Eurocor!

 

 

 

2014-03-19_2122

 

Intra pe pagina Pinterest pentru a vedea ce oferte si ce reduceri ai la cursuri.

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>