Aici gasesti mobilier, decoratiuni si accesorii deosebite pentru a realiza o zona speciala in livingul tau.

Inainte de a cumpara online obiectele de mobilier sau decoratiuni iti recomand sa citesti articolul “Un nou concept de design interior pentru living” si apoi sa intri pe pagina Pinterest ” Idei pentru zona speciala a livingului tau”.

Este esential ca fiecare piesa de mobilier achizitionata sa fie in stransa legatura cu arhitectura si proportiile camerei in care va sta, de aceea iti oferim o gama variata de piese de mobiler din lemn, MDF, fier forjat sau alte materiale. Mobila corespunde tuturor exigentelor din punct de vedere calitativ, iar fiecare piesa este ambalata cu grija pentru a ajunge in siguranta la tine acasa.

Obiectele decorative pe care le vei gasi in magazinul nostru online sunt cele care confera casei tale personalitate si culoare.

4interior

Pentru a te ajuta sa te descurci mai usor pe siteul de vanzari am postat mai jos imagini cu diverse categorii de produse. Dai click pe imaginea corespunzatoare mobilierului sau decoratiunilor de care esti interesat si ajungi pe pagina cu produsele respective.

Canapele, fotolii, banchete

Cadouri de lux

Vitrine si biblioteci

Pendule

Rame foto argintate

Mobilier si oglinzi baie

Lustre

Mobilier hol

Perdele si draperii

Aplice de perete

Vaze

Masute

Lampadare

Covoare

Birouri

Plafoniere

Comode

Sfesnice argintate

Veioze

Suport TV

Candelabre

Oglinzi

Produse pentru masa

Scaune

Noptiere

Accesorii baie

Daca vrei sa cumperi mobilier sau decoratiuni deosebite dar ieftine intra pe:

Daca ai intrebari sau vrei sa postez articole de care esti interesat legate de decorarea locuintei sau locuinta virtuala 3D click pe imaginea de mai jos pentru a deschide si a trimite Email-ul.
2015-02-09_2107